Een actie: open reiki avonden, Helmond

Dag lieve allemaal,

Wij hebben besloten vanaf april 2010 de maandelijkse open Reiki avond voort te gaan zetten, nu Michiel besloten heeft hiermee (voorlopig) te stoppen.

Wij willen graag in de gelegenheid blijven regelmatig Reiki uit te wisselen en ook anderen hiertoe de mogelijkheid bieden.

Ook zouden wij het jammer vinden alle lieve mensen uit het oog te verliezen die wij de afgelopen jaren bij Michiel hebben leren kennen.

De maandelijkse Reiki avond vindt ook bij ons in principe plaats op de 3e maandagavond van de maand. Uitzonderingen ivm vakanties vind je op onze website.

Op onze webpagina http://www.praktijkdestroming.com/Activiteiten.html vind je de data voor komend jaar, ons adres en hoe je je kunt aanmelden.

We sturen daarnaast iedere maand een uitnodiging. Wil je een uitnodiging ontvangen stuur ons dan even een mailtje.

Als we met voldoende deelnemers zijn zal de open reiki avond regelmatig worden ingevuld als levende reiki tafel. Bij minder deelnemers wordt het een andere fijne reiki activiteit waarbij wij open staan voor suggesties.

Wij hebben er zin in en verwelkomen jullie graag een keertje op de Reiki avond.

Warme groeten van Toon en Marijke

Advertenties

Plaats een reactie

Nog geen reacties.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • Activiteiten

    Wij zijn op zoek naar mensen, die vanuit het gedachtengoed van Moiren mee willen denken om activiteiten op te zetten. Te denken valt aan lezingen, boekbesprekingen, spontane acties, ontmoetingen, die iets in beweging zetten....noem maar op.... in de toekomst willen we hier een uitgebreide activiteitenkalender zetten om mensen uit te nodigen mee te doen en ter inspiratie. Om op ideeen te komen en zelf ook aan de slag te gaan. Om groepen in beweging te krijgen...etc....