Een actie: 7 mei 2009, een dag vol delen

Beste mensen,

Bij deze wil ik jullie uitnodigen om met een groep mensen bij elkaar te komen voor een dag vol “delen”: het uit liefde de mooie dingen die we te bieden hebben met elkaar delen. Geheel in het gedachtegoed van Moiren kan dat in elke gewenste vorm die je past: het gaat uiteindelijk om de essentie van het in liefde delen.

We zullen bijeen komen in een aangename ruimte in Helmond (’t Hout) alwaar we vanaf een uur of tien tot een uur of vijf kunnen verblijven. We beginnen met een soort van introductie om samen “aan te komen” en van daaruit kan eenieder (alleen of in samenwerking) een stukje van de dag “invullen” met wat hij/zij met de groep wil delen. Om een paar voorbeelden te geven: we kunnen dansen, zingen, verhalen vertellen, muziek maken, masseren, reiki geven, mediteren, knippen en plakken, knuffelen, vilten, yoga doen, beeldhouwen, discussiëren, wandelen, op onze kop staan… Kortom: verzin het maar. Iedereen geeft vooraf aan wat hij/zij zou willen doen, en mochten er meerdere personen hetzelfde idee hebben, dan kunnen zij eventueel samenwerken. Zo kan ik een grove planning van de dag maken, waarbij er genoeg ruimte zal zijn om gewoon te laten zijn wat er is: niets moet en alles mag…

Het is wel de bedoeling dat iedereen “iets” biedt. En wees daar niet te bang voor: als je eens heel eerlijk bij jezelf te rade gaat, kom je al snel iets tegen wat je met anderen zou kunnen delen.

Er zal op deze dag thee/water aanwezig zijn en ik stel voor dat iedereen iets meebrengt voor de lunch, zodat we ook met zijn allen het eten kunnen delen.

Mocht het nog niet duidelijk zijn: “delen” is wel het sleutelwoord, geloof ik… 😉

De groep zal uit maximaal 8 personen bestaan en de kosten komen neer op €10,- per persoon. Wil je je aanmelden, of op de hoogte gehouden worden van verdere data, dan kun je me een mailtje sturen.

Liefs,

Mariëlle

Eerstvolgende Verwendag:

– Donderdag 7 Mei;     Locatie: Praktijk De Bron (www.praktijkdebron.nl)

Tijd: ca. 9:30 – 17:00u.

Kosten: €10,- per persoon

Aanmelding: mariellefeijen@hotmail.com / 06-38306095

Advertenties

1 reactie

 1. Lieve Mariëlle,

  Het was een fantastische dag onze ont-moet-ingsdag.
  Niets moeten alles mag….ontzettend rustgevend en liefdevol zijn de woorden die bij mij naar voren komen als ik terug denk aan deze dag.
  Letterlijk elkaar ontmoeten op verschillende manieren.Jezelf laten zien,overgave en zijn,maar ook samenzijn,ervaren en verbinden….
  Lekker genieten van de zon in de tuin en delen.
  Het voelt goed…..

  Dankjewel dikke kus Jeanne.

  P.s. wanneer was ook al weer de volgende ont-moet-ingsdag? 😉


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 • Activiteiten

  Wij zijn op zoek naar mensen, die vanuit het gedachtengoed van Moiren mee willen denken om activiteiten op te zetten. Te denken valt aan lezingen, boekbesprekingen, spontane acties, ontmoetingen, die iets in beweging zetten....noem maar op.... in de toekomst willen we hier een uitgebreide activiteitenkalender zetten om mensen uit te nodigen mee te doen en ter inspiratie. Om op ideeen te komen en zelf ook aan de slag te gaan. Om groepen in beweging te krijgen...etc....